Bygherrerådgivning med speciale i teknik

Vi har kun én kunde – og det er bygherren

Når du vælger at arbejde med os, bliver du en del af en virksomhed, der vægter det nære og tætte samarbejde højt. Vi bliver ikke bag skrivebordet eller gemmer os på telefonsvaren – vi står til rådighed, er tilgængelige og arbejder som var vi en ansat i bygherrens virksomhed.

Vi stræber efter at agere som bygherrens tætte samarbejdspartner og ambassadør i hele vores samarbejde. Det betyder fx, at vi prioriterer at tilpasse os bygherrens behov og ønsker og skabe en proces, der er agil og fleksibel.

Teknisk Bygherrerådgivning

Vi ved hvor vigtig teknisk bygherrerådgivning er på ethvert byggeprojekt. Det kan være afgørende for udfaldet. Det er stort ansvar, og det er vi klar på at påtage os.

Hos Brade Consulting er vores tilgang til teknisk bygherrerådgivning derfor at være bygherrens ambassadør udadtil. Vi ønsker at træde ind i projektet som en værdifuld rådgiver, der varetager dine interesser som bygherre, som var de vores egne.

Vores entreprenante baggrund gør, at vi kan identificere potentielle konflikter og tage hånd om dem, inden udfordringerne opstår. Dette sikrer, at du som bygherre altid er på forkant med projektet og kan træffe de rette beslutninger, der bygger på et solidt fagligt grundlag.

Læs mere om vores kompetencer og tilgang:

Vi arbejder proaktivt for at skabe langsigtede samarbejder, og vi er kendt for at have et godt blik for den gode kommunikation mellem alle parter i byggeriet og sætter en ære i at skabe en god proces, der involverer alle interessenter.

Faglige kompetencer og kvalifikationer

Vores ekspertise spænder bredt  inden for bl.a. teknisk bygherrerådgivning, fjernvarme – og køl, offentlige byggerier og private virksomheder.

Vi er dedikerede til at skabe et overblik over dit projekt og sikre, at alle aktiviteter er koordineret og optimeret for at nå det bedst mulige resultat. Med vores brede ekspertise hjælper vi også med at identificere udfordringer og muligheder, som måske ikke er belyst endnu.

Når du vælger Brade Consulting som din rådgiver, kan du forvente en tæt og løbende dialog. Vores ekspertise og erfaring gør os i stand til at tackle udfordringer på en proaktiv måde, så du altid er forberedt på, hvad end der måtte komme i løbet af projektet.

Uanset om det er byggeri eller infrastruktur, er vi Brade Consulting din pålidelige rådgiver og partner i hele processen.

Specialiseret viden inden for byggeri og bygherrerådgivning

Med vores ekspertise inden for byggeriets AB-system og faglighed inden for forskellige discipliner i byggeriet, er Brade Consulting specialiseret i at sikre optimal udførelse af byggeprojekter.

Vi har gennemgået efteruddannelse på kandidatniveau på KU for at opnå vores specialistviden inden for AB-systemet. Derudover har vi en dybdegående forståelse for HVAC, både for store og små projekter. Med vores specialiserede kompetencer kan vi sikre, at dit byggeprojekt udføres på den bedst mulige måde.

Samarbejdspartner frem for leverandør

Vores entreprenørbaggrund bliver bygherrens fordel

Konflikter opstår desværre ofte i et byggeprojekt. Det kan være en udfordring at tage højde for alle interessenter, og når man presser beslutninger igennem kan det ofte føre til modstand.

Hos Brade Consulting har vi en unik forståelse for konfliktniveauerne i et byggeprojekt. Det skyldes vores erfaring som entreprenører, hvor vi har siddet “på den anden side af bordet”. Vi ved, hvordan det føles at skulle forhandle med en bygherre, og forstår derfor vigtigheden af at tage hensyn til alles behov.

Som bygherre kan du forvente at være godt forberedt på de udfordringer, der kan opstå fra fx entreprenørens side. Vi kan tage alle de kasketter på, der er nødvendige for at sikre et smidigt projektforløb. Vi er villige til at varetage alle opgaver, så du kan være sikker på at få en god oplevelse.

Langsigtede samarbejder og værdier

Vi stræber efter at opbygge langsigtede samarbejder, der basere sig på den gode relation. Vores ærekærhed, ydmyghed og fokus på at plante frø som virksomhed, gennemsyrer den måde, vi arbejder på og ønsker at give til branchen.

Vi er opmærksomme på, at bygge- og infrastrukturprojekter kan være komplekse og omfattende. Derfor sørger vi altid for at skabe et overblik over alle aktiviteter i projektet, der er langt større end forventet – og dermed forhåbentlig danner grundlag for et langsigtet samarbejde.

På de interne linjer stræber vi efter at skabe en arbejdsplads, vi gerne selv vil være en del af, og derfor vil du som kunde opleve et team af specialister og fagfolk, der arbejder som en enhed, der er baseret på gensidig respekt og tillid. Vi ønsker derigennem at skabe et effektiv og samarbejdsvillig team, der er dedikeret til at levere den bedste service til vores kunder.

Projekt-, projekterings- og fagledelse inden for tekniske fag

  • Tidsplanlægning
  • Processtyring
  • Økonomistyring
  • Commissioning (CX)
  • Bygningsvedligehold og D&V
  • DGNB-certificering

For os gælder det ikke om at træffe mange beslutninger, men om at træffe de rigtige.