Vi påtager os ansvaret for den endelige succes i dit projekt

At validere et større byggeprojekt med flere delopgaver og forskellige grupper af håndværkere og entreprenører, kan være en kompleks opgave.

Derfor er det vigtigt at føre korrekt tilsyn – gerne gennem en partner, der har fokus på bygherren og det aftalte grundlag for projektet.
Den opgave påtager vi os i Brade Consulting.

Når vi indgår som tilsynsansvarlig, ved vi, at det er vores ansvar at verificere, at du som bygherre får præcis det, du har bestilt og betalt for. Vi fungerer som bygherrens forlængede arm og ambassadør, og påtager os dermed en vigtig del af byggeprocessen. Ikke mindst, det ønskede resultat.

Tilsyn – det sidste, afgørende step i byggeprocessen

Det er vigtigt at forstå, at tilsynet er bygherrens sidste chance for at sikre sig, at alt er som det skal være, før byggeriet er færdigt. Det kan være alt fra den mindste detalje til det store overblik, der skal tjekkes og godkendes af tilsynet. Som bygherre er der lagt tid og penge i projektet, og det ansvar er vi villige til at bære sammen med dig som bygherre.
Vi undervurderer aldrig vigtigheden af tilsynet, og derfor påtager vi os ansvaret for at være opmærksomme på alle detaljer og sikre, at alt lever op til forventningerne.

En byggebranche, der har fart på kan skabe utryghed

Det høje tempo i byggebranchen skaber en masse muligheder for både bygherre, entreprenører og håndværkere. Når det går godt, går det også stærkt.

Det kan dog på den negative side betyde forsinkelser, fejl og desværre også, byggesjusk. Ofte har de tilknyttede håndværkere og entreprenører flere projekter i gang på samme tid, og der kan opstå misforståelser, kommunikationsbrister og manglende forventningsafstemning. Det koster i sidste ende, men en erfaren bygherrerådgiver og tilsynsførende, vil kunne bistå med at sikre dette ikke sker.

Vi tager ansvar i tilsynsprocessen

Tilsynsprocessen kræver fokus, omhyggelighed og ekspertise. Det er en opgave, som vi tager meget seriøst. Vi forstår og ved, at det er bygherrens sidste chance for at sikre sig, at alt er som det skal være, før byggeriet afsluttes, og derfor skal du vælge en tilsynsførende, der har et godt kendskab til og overblik over hele byggeriet og de enkelte delelementer i byggeprocessen. Og han skal være den, der koordinerer og leder de forskellige grupper af håndværkere.

Vi er kendt for at sikre den gode kommunikation mellem alle parter, men er ikke blege for at håndtere vores opgave med en fast hånd. Udgangspunktet er aftalegrundlaget og dig som bygherre og dine forventninger. Og det er dette, der skal leveres med tilfredshed fra alle involverede parter i byggeprojektet.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at minimere risici og opfylde dine mål og krav i dit projekt?