Vi kombinerer tekniske færdigheder og ledelsesmæssig ekspertise

Vi hos Brade Consulting forstår, at projektledelse er afgørende for at sikre en succesfuld afslutning på ethvert projekt, og vi tror på, at det bedste resultat opnås ved at starte i den tidlige fase. Vi har et omfattende kendskab til branchen og er bevidste om de udfordringer, vores kunder står over for. Derfor tilbyder vi vores ekspertise som uvildige projektledere, der udelukkende tager hensyn til bygherrens behov og ønsker, således at projektet gennemføres til deres fulde tilfredshed.

Vi er en dynamisk virksomhed med store ambitioner om at være førende i branchen og tilbyde vores kunder den bedst mulige service. Dette kræver en ukuelig viljestyrke og en vedvarende innovativ tankegang, der adskiller os fra vores konkurrenter. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og er stolte af den anerkendelse, vi har opnået hos vores kunder gennem årene.

Vi ønsker altid at skabe et tillidsfuldt rum og et tæt samarbejde med vores kunder. Det mener vi, er den bedste vej frem til en gennemsigtig og personlig service, der sikrer, at du er fuldt ud informeret om projektets fremskridt på alle tidspunkter.

Et stærkt team af projekteringsledere

Granskningen af ethvert projekt er afgørende vigtig. Vi arbejder derfor altid på at identificere potentielle udfordringer i opløbet, så vi kan rådgive dig som kunde i forhold til omkostninger og konsekvenser. På den baggrund sørger vores projekteringsledere for, at der er en gennemarbejdet robust plan på plads, inden det første søm slås i.

Vi forstår samtidig, at koordinering af flere entreprenører og underleverandører kan være en udfordring, og der kan opstå uventede forhindringer undervejs. Men vores team er kendt for at have blik for kommunikation, forberedelse og korrekt forventningsafstemning, der tager hensyn til alle parter, men aldrig går på kompromis med det ønskede mål for projektet.

Rådgivning og ledelse i øjenhøjde med faglig ekspertise som drivkraft

Hos Brade Consulting forstår vi, at koordinering af alle tekniske discipliner i et projekt er afgørende for at opnå succes. Samtidig skal denne koordinering opfylde en så effektiv proces som muligt.
Med vores brede kendskab til fagdiscipliner, kan vi stille de nødvendige spørgsmål og dermed sikre, at alle elementer er tænkt ind. Det sikrer bygherren en så omkostningseffektiv gennemførelse, selv når udfordringer opstår.

Men det er ikke alt. Vi ved også, at sikkerhed og bæredygtighed er vigtige faktorer, især i en verden, hvor kravene fra branchen bliver stadig større og mere komplekse. Derfor identificerer og afhjælper vi potentielle risici i projektet og bidrager til at alle relevante love og standarder overholdes – ikke mindst; indtænkes i alle faser af projektet.

Vores ledelse sikrer, at både vores fastansatte, konsulenter og tilknyttede fagpersoner er opdaterede og uddannede til at håndtere alle aspekter af projektledelse. Det betyder, at du kan stole på os til at tage hensyn til selv de mindste detaljer og sikre succes både i og uden for projektet.

Vi er bygherrens ambassadør fremfor kontraktpart