Velkommen til Brade Consulting – Bygherrerådgivning med kunden i fokus.

Vi startede Brade Consulting i 2020, da vi så et øget behov for kundenære bygherrerådgivning. Vores vision var at skabe en virksomhed, som alene varetager bygherrens behov og sikrer, at projekterne bliver gransket, planlagt ordentligt og efterkommer bygherrens behov både inden for infrastruktur og byggeri.

Derfor er vi også en virksomhed, men vores passion og engagement for at skabe en bedre måde at være bygherrerådgiver på, er stærkere end nogensinde.

Vores baggrund bliver kundens fordel

Med vores erfaring fra entreprenørbranchen og uddannelse som håndværkere, kombinerer vi en akademisk og konkret tilgang til vores fag. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en unik ekspertise, der er baseret på både teori og praktisk erfaring.

Samtidig er vi stolte af vores familieforretning og den familiære ånd og tilgang til samarbejde, som har vist sig at være en stor styrke både for vores virksomhed og vores kunder. Vores farfar startede nemlig med at lave fjernvarme for 40 år siden, og det er derfor en del af vores DNA. Som moderne mennesker, har vi kombineret dette med vores passion omkring bæredygtighed og ønsker at videreføre en bedre klode end den, vi kom til.

Vi er et fast team med tilknyttede konsulenter, som arbejder på langsigtede planer og relationer. Desuden har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi tilvælger efter kvalifikationer på kundernes projekter. Vi sætter pris på vores forskelligheder og nyder vores samarbejde og muligheder for at sparre med hinanden.

Som kunde hos Brade Consulting kan du derfor forvente at modtage kvalitetsrådgivning og ydelser inden for byggebranchen, hvor vi tager fuldt ansvar for at sikre, at alle interessenter arbejder godt sammen på bygherrens projekt: Projekter gennemføres til aftalt tid, budget og forventet kvalitet.

En del af Brade Group

Vi står på ryggen af Brade Group, der blev startet i 2015 af vores far, Jørgen Brade. Vi er en del af Groupens samlede ressourcer og kompetencer i vores arbejde, og vi kan derfor tilbyde en one-stop solution, hvilket tilfører vores kunder flere ressourcer og bedre planlægning, tidsstyring, samlede kompetencer og bedre overblik over hele processen.

Brade Group har kompetencer inden for drift, service, vedligehold, facility management, vedligeholdelsesplaner, el, mekanisk arbejde og meget, meget mere. Som kunde får man adgang til dette, hvilket er en stor fordel for både os og vores kunder.

Vores værdier og arbejdsmetode

Lad det være sagt med det samme: Vi bliver, til vi er færdige med et projekt. Med os som samarbejdspartner kan vi derfor garantere, at du som bygherre ikke står med løse ender og uforudsete omkostninger, der skal følges op på. Vi er i branchen for at blive, og derfor arbejder vi hård på at sikre et langsigtet samarbejde baseret med alle vores kunder.

Vi er ikke ”gift med nogen” i rammeaftaler, og kan derfor arbejde frit med de rigtige leverandører til projektet, og ikke på baggrund af allerede indgåede kontrakter.

Derfor kan vi være kundens rådgiver frem for kontraktpart og indtræder i bygherrens projektorganisation, som var vi ansat.

Vores arbejdsplads

Vi hos Brade Consulting er opsatte på at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere trives og er glade for at være en del af. Det betyder, at vi altid arbejder med en positiv og professionel tilgang til vores projekter, hvilket også gør, at vores kunder kan forvente en behagelig og personlig oplevelse.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores arbejde, og vores tilgang indebærer også, at vi altid er lydhøre over for vores kunders ønsker og behov. Sammen med vores dedikerede medarbejdere og vores ambitioner om at skabe en arbejdsplads, vi selv ville være en del af, vil du som kunde opleve en rådgivning, der er både personlig og professionel.

Vi er en virksomhed i fremgang

Vi er stolte af vores 3 positive årsregnskaber og ønsker at være transparente. Du kan finde vores årsregnskaber ved at klikke her.

Vi ser frem til samarbejdet og til at hjælpe dig sikkert i mål med dit projekt