Bygningsvedligehold: Sådan sikrer du din bygnings levetid

Vi oplever desværre at bygningsvedligeholdelse er et nedprioriteret område i byggeriet. Imidlertid ser vi det som en vigtig proces, der kan forlænge en bygnings levetid og reducere omkostningerne til større reparationer eller renoveringer i fremtiden.

Hos Brade Consulting har vi stor erfaring med at klæde bygherrer på til at håndtere bygningsvedligeholdelse på den bedst mulige måde for dig, som bygningsejer, der ikke går på kompromis med byggeriets levetid, vedligeholdelsesplaner mm.

Den gode proces omkring bygningsvedligeholdelse

Vi sikrer en proces, hvor det er muligt at opretholde og bevare bygningens tilstand og funktionalitet for fremtiden. Det omfatter alt fra vedligeholdelse af bygningens struktur og facade til til reparation af tekniske installationer.
Vi skaber det nødvendige overblik, og har samtidig en pro-aktiv tilgang, så du som bygherre/ejer er på forkant og kan justere både nyinvesteringer, budget mm. på baggrund af vores rådgivning.

Vi sikrer også at forbedring af bygningens energieffektivitet er muligt for dermed at kunne reducere driftsomkostningerne.
Desuden er vi eksperter inden for bæredygtigt byggeri gennem vores DGNB-certificering.

Læs mere om dette her

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi sikrer at vores vedligeholdelsesplaner omfatter planlagte inspektioner samt reaktion på akutte reparationer og problemer. Brade Consulting udfører dette i samarbejde med bygningsejere og/eller professionelle vedligeholdelsesfirmaer, afhængigt af bygningens størrelse og kompleksitet.

Vi har stor erfaring med at klæde bygherrer på til at håndtere bygningsvedligeholdelse på den bedst mulige måde. Vi kan rådgive dig om, hvordan du bedst kan vedligeholde din bygning og reducere dine omkostninger på lang sigt.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores ekspertise inden for bygningsvedligeholdelse