Bæredygtigt byggeri – et ansvar for fremtiden

Rådgivning og løsninger for en bæredygtig fremtid

Brade Consulting tilbyder rådgivning for bæredygtigt byggeri, og hjælper en lang række kunder med at opnå miljømæssigt bæredygtigt byggeri.

Vi har et stort fokus på dette, fordi bæredygtigt byggeri er en vigtig måde at reducere miljøpåvirkningen fra bygninger og skabe en mere bæredygtig fremtid. Det handler om os alle sammen – ikke mindst vores fælles klode og fremtid.

Samtidig er vi opmærksomme på, at bæredygtigt byggeri, skal tage hensyn til flere parametre: miljøet, mennesket og samfundets behov. Derfor ser vi indgående brug af genanvendelige og naturlige materialer, energieffektivitet, vandbesparelse og forbedring af indeklimaet.

Vi bidrager til et bæredygtigt sammenspil, som forener jordens begrænsede ressourcer og menneskers velvære

DGNB-certificerede

Som eksperter inden for bæredygtigt byggeri tilbyder vi rådgivning, der hjælper dig med at opnå miljømæssig bæredygtighed samtidig med, at du opretholder den ønskede kvalitet for byggeriet. Vi er stolte af at være DGNB-certificerede, hvilket garanterer dig en høj standard inden for bæredygtighedscertificeringer.

Det er samtidig din sikkerhed for, at du samarbejder med en rådgivningsvirksomhed med bred forståelse af miljømæssige, økonomiske og sociale aspekter af bæredygtigt byggeri.

Når du vælger Brade Consulting som din rådgivningspartner, kan du være sikker på at modtage den bedste rådgivning fra eksperter med dyb indsigt i bæredygtigt byggeri. Vi vil lede dig igennem hele certificeringsprocessen, og vores DGNB-certificering beviser vores engagement i at hjælpe dig med at opnå miljømæssig bæredygtighed i dit byggeprojekt. Derfor kan du være sikker på at du ved, hvordan du kan integrere disse aspekter i dit byggeprojekt på en måde, der er både rentabel og miljøvenlig.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at minimere risici og opfylde dine mål og krav i dit projekt?