NNE

Overlord

“Brade Consulting har vist sig som en pålidelig og værdifuld samarbejdspartner for NNE, især når det gælder hurtig levering af specialiserede rådgivere. De har omgående stillet med højt kvalificerede eksperter inden for projekteringsledelse, CTS-rådgivning og Senior Byggeledelse, hvilket har spillet en stor rolle i succesen af vores tekniske projekter. Brade Consultings fleksibilitet og tilpasning til vores specifikke behov har forstærket vores langvarige samarbejde, som vi ser frem til fortsætter.”
NNE

Høje Taastrup Fjernvarme

Overlord

“Brade Consulting har demonstreret en god forståelse for vores behov i Høje Taastrup Fjernvarme. Deres tilgang til kundeforståelse og procesoptimering har været værdifuld. De fremmer effektivt samarbejde og tilpasser sig hurtigt til skiftende situationer. Vi anbefaler Brade Consulting som en pålidelig samarbejdspartner, lyder skudsmålet fra fjernvarmeselskabet.”
Projektleder Martin Larsen, Høje Taastrup Fjernvarme.

Hines

Overlord

“Brade Consulting har i de seneste to år været afgørende for vores ambitiøse projekt, der omfattede udskiftning af vores tag på hele 60.000 kvm og etablering af en solcelleløsning med en kapacitet på 3,2 MW. Gennem deres bygherrerådgivning og dybdegående engagement har de spillet en væsentlig rolle i realiseringen af Hines’ ambitiøse mål om at etablere CO2-neutrale bygninger.”
Head of Construction Martin Schou, Hines

Københavns Universitet

Overlord

“Brade Consulting leverer faglig rådgivning indenfor drift, teknik, gennemgange osv. på universitetets omfattende bygningsmasse.”
Københavns Universitet

Vejdirektoratet

Overlord

Kunde & Partner af Brade Consulting