Stort ejerskab og gode værdier, der bidrager positivt til vores virksomhed

Kasper Svensson, Warehouse Manager, Flying Tiger, Copenhagen

Vi havde behov for en samarbejdspartner, der kunne stå for al drift og vedligehold, da Flying Tiger Copenhaven overtog et nyt stort, automatisk anlæg i Karlslunde.

Jeg kendte Jørgen og hans værdisæt fra tidligere, og udbudsrunden viste også, at det var hans tilbud, der var mest attraktivt. De fik opgaven på den baggrund, men også fordi Jørgen Brade er i stand til at sammensætte det rigtige hold, med gode værdier og høj arbejdsmoral.

Imødekommende og løsningsorienterede

Brade Service & Solution ApS imødekommer de behov, vi har til fulde. Samtidig har det været givende, at vi også kan trække på Brade Technic & Solution Aps og Brade Consulting. Alle tre afdelinger har været meget imødekommende og løsningsorienterede.

Uden tvivl, lever Brade Group op til de forventninger, jeg havde, da vi indgik samarbejdet. De gode værdier i det familiedrevet selskab kommer til udtryk på en professionel måde, hvor de ansatte er meget ærekære. Jeg kan mærke, at de har stort ejerskab og går op i at levere et godt stykke arbejde.

De formår at ansætte de rigtige mennesker til opgaverne

Jørgen kan helt klart klappe sig selv på skulderen for at ansætte de rigtige mennesker til opgaverne. Mange ville hellere gå med et større firma, med flere ansatte for at have noget vægt bag ved sig, men som jeg siger; hvad hjælper det at have 600 ansatte, hvis de ikke er de rigtige. Jørgen formår at have de rigtige kompetencer på opgaverne.

Og sidst men ikke mindst; dialogen. Det er utrolig vigtigt at have en god dialog, og det har man med en mand som Jørgen og hans team ved roret.

Flying-tiger-brade-group